Nieuwtjes en Acties.

img_7738

Samenwerking  Dansstudio  Movation met de BSO.  (Buitenschoolse opvang.)

Als nieuwste actie hebben wij een samenwerking afgesproken met de BSO.   De kinderen kunnen vanuit de opvang  naar The Training Club gebracht worden voor een super energieke  en gezellige dansles.  Dit is handig en fijn voor de moeders en vaders die al vaak een druk schema hebben.   Het geeft weer een beetje ruimte.

Zoals het nu lijkt kunnen we dit realiseren op de maandag, dinsdag en de vrijdag middag.  Zie voor meer info onze lestijden.

De BSO kijkt samen met ons per kind hoe we dit kunnen optimaliseren.  U kiest of  u uw zoon of dochter na afloop van de les weer bij de BSO ophaalt of bij The Training Club. Wat in uw schema het beste past!

We hopen zo veel mogelijk kinderen lekker aan het dansen en bewegen te krijgen.  Fitte kids zijn Happy kids.   En wist u dat dansen de motoriek en de cognitieve vaardigheden verbeterd.  Dus leren dansen is ook beter je best doen op school.  En het zelfvertrouwen krijgt een super boost.  Bij ons werken we aan het zelfvertrouwen  en het zelfbeeld van het kind. Goed in je vel zitten heeft daar  mee te maken.