Home  /  Over ons

Wij zijn Movation, een gezellige dansstudio met een passie voor dans. Bewegen maakt ons blij en dit delen we graag! Met veel enthousiasme geven wij les in verschillende stijlen. Een paar jaar geleden zijn we begonnen met als doel om een dansstudio met een fijne sfeer te starten. Een plek waar iedereen plezier kan hebben en ruimte heeft om te groeien.

Move

Move

Veel kinderen zitten stil, maar bewegen is leuk en goed voor je! Door te bewegen wordt endorfine aangemaakt in je hersenen. Dit stofje zorgt voor een blij en gelukkig gevoel. Door te dansen en te bewegen stimuleer je je hersenen heel effectief. Dus in plaats van een uurtje bijles rekenen of spelling, ga dansen!

Motivate

Onze dansers motiveren om plezier te hebben en samen te dansen is ons doel. We willen ook het beste uit onze dansers halen zodat ze kunnen groeien. Of je nou in een team voor een wedstrijd traint of elke week gewoon met plezier naar dansles komt, kom dansen en blijf groeien!

Motivate

We willen alle dansers meegeven dat ze trots mogen zijn op wie ze zijn! Het is zo makkelijk om onzeker te worden, maar dat is helemaal niet nodig. Het laten inzien van eigenwaarde vinden we belangrijk. Daarnaast is plezier en gezelligheid volgens ons onmisbaar!