Kidsdance

Voor de jonge dansers geven wij Kidsdance. De vrolijke lessen zijn er vooral om de kinderen kennis te laten maken met dansen. In deze lessen staat de ontwikkeling van het kind voorop. Door te dansen een leerzame spelletjes te spelen werken we aan de motoriek, spanningsboog en nog veel meer.

Ballet

Ballet is een goede basis voor alle andere dansstijlen. Onze ballerina’s leren de basis van ballet op een vrolijke en leerzame manier.

Hiphop

Hiphop is een stoere dansstijl die veel wordt gebruikt in videoclips, films en televisieprogramma’s. Wil jij ook dansen op de stoerste muziek? Kijk dan welke hiphop les bij jou past!

Bootcamp

Bewegen is leuk en je wordt er blij van! Het is ook goed voor je gezondheid, je krijgt meer spieren en een betere conditie. Tijdens bootcamp sport je in een gemotiveerde groep met een enthousiaste coach. Ga jij de uitdaging aan om fit te worden?

Workshops

Ben je op zoek naar een workshop waar dans of beweging centraal staat? Wij geven workshops aan kinderen van alle leeftijden op bijvoorbeeld een kinderdagverblijf, BSO of school. Een kinderkamp of evenement lijkt ons ook een mooie plek om onze passie te delen. We hebben geen vast pakket of programma want we vinden het belangrijk om workshops op maat te geven. Er kan van alles, neem contact met ons op voor overleg!